Apoteket förstärker sin närvaro i Västerås

Apoteket öppnar nytt i Västerås.

Den 7 september invigde Apoteket AB ett nytt apotek i Västerås. Apotekschef Annelie Smedberg klippte bandet och öppnade officiellt Apoteket på Kopparbergsvägen – kedjans femte apotek i staden.

En flygande start med fokus på service

”Vi har en fantastisk arbetsgrupp som längtat efter att ge våra kunder den bästa servicen,” säger Annelie Smedberg, och fortsätter: ”Också jag är förväntansfull och nu tacksam över den flygande start vi fått första dagen.” Den förväntan tycktes delas av kunderna, då lokalen snabbt fylldes med nyfikna västeråsbor.

Strategisk placering nära vård

Det nya apoteket på Kopparbergsvägen ligger centralt i Västerås, bredvid vårdcentralerna Capio och Närvården City, vilket gör det till en enkel och praktisk lösning för människor som behöver apotekstjänster i anslutning till vård. Dessutom har etableringen skapat sju nya jobb, vilket så klart är en god nyhet för staden.

Mer än bara ett fysiskt apotek

Det som gör Apoteket Kopparbergsvägen ännu mer attraktivt för konsumenter är dess mångsidiga tjänsteutbud. Förutom standardutbudet av rådgivning, läkemedel och andra apoteksprodukter i butiken, erbjuder apoteket också en e-handelstjänst. Kunder kan nu beställa produkter online och sedan hämta upp dem i butiken, vilket erbjuder ytterligare en nivå av bekvämlighet.

Om Apoteket

Apoteket, med sina cirka 3 300 medarbetare och ett nätverk av omkring 400 fysiska apotek samt 600 apoteksombud, fortsätter att vara en ledande aktör inom apotekssektorn i Sverige. Den statliga kedjan fortsätter, trots en avreglerad marknad, att vara en viktig spelare i apoteksbranschen.

Foto: Apoteket AB